Lehdistötiedote

6.11.2022

LEHDISTÖTIEDOTE 6.11.2022, vapaa julkaistavaksi heti

JerryA - Dream Your Dreams / Slava Ukraini - Ukrainan puolesta

Artistinimellä JerryA esiintyvä hämeenlinnalainen Jerry Ala-Leppilampi on säveltänyt ja sanoittanut Dream Your Dreams / Slava Ukraini -kappaleen. Sodan herättämästä ahdistuksesta alkunsa saanut sanoitus syntyi huhtikuussa 2022 ja sai sävelensä jo vuosia aikaisemmin pöytälaatikkoon syntyneestä sävellyksestä.

Musiikkivideo yhteistyössä ukrainalaisten kanssa - Videotuotanto Kiovasta

Dream your dreams -kappaleen koskettavan musiikkivideon on tuottanut ja ohjannut ukrainalainen Dmitriy Abalmasov, jonka Abalmasov Video Production toimii Kiovassa sodan keskellä. Autenttiset videopätkät sodan moukaroimasta maasta tuovat ukrainalaisten näkökulman koko maailmaa järkyttävään sotaan. JerryA:n osuudet kuvattiin Hämeenlinnassa ja Abalmasov yhdisti ne kiovalaisten materiaaliin.

Sanoitus myös ukrainaksi - Slava Ukraini

Kesäkuussa 2022 julkaistu musiikkivideo on nyt julkaistu uutena versiona, ukrainaksi tekstitettynä ja se löytyy YouTubesta hakusanoilla "JerryA Dream Your Dreams - Мрій свої мрії" Kappale on myös kuunneltavissa suurimmilla digitaalisilla alustoilla kuten Spotify ja iTunes.

Dream your Dreamsin on sovittanut mm. SuomiLove -bändistä tuttu kitaristi Ville Nurmi, joka myös soittaa kappaleen kaikki instrumentit rumpuja lukuun ottamatta. Rummuissa on mm. Mambassa vaikuttanut Harri Lehtonen ja taustalauluissa on mukana Jerryn oma poika Miika Ala-Leppilampi.

"Kun kriisit ja sodat syttyvät, ihmisillä on taipumus sanoa että yksi ihminen ei voi asioihin vaikuttaa. Itse olen sitä mieltä että jos voit tehdä vähän - tee edes se. Minä halusin julkaista ja jakaa lauluni tukeakseni ukrainalaisia, ja jos lauluni antaa heille edes vähän enemmän uskoa tulevaisuuteen, olen onnellisempi."
- JerryA

"You're not alone now, everyone is here with you. All united, we'll fight the evil til the end"

Laulaja-lauluntekijä Ala-Leppilampi on pitkän linjan muusikko, joka on esiintynyt eri kokoonpanoissa sekä trubaduurina jo teini-ikäisestä lähtien. Musiikki on miehelle luontevin tapa tulkita tunteita ja ottaa kantaa ympäröivään maailmaan. Ala-Leppilampi uskoo musiikin rajat ylittävään voimaan ja toivoo kappaleensa antavan edes hiukan toivoa toivottomaan tilanteeseen.

Lataa painokelpoinen valokuva täältä.